Tendoactive kapszula

Tendoactive kapszula
Kattintson a további képekért!
  • 6.410Ft
+
-Címkék: tendoactive kapszula, ta01, bioiberica, etrendkiegeszitok

TENDOACTIVE TM kapszula – mukopoliszacharidot, I. típusú hidrolizált kollagént, C-vitamint és mangánt tartalmazó étrend-kiegészítő készítmény.

30 db kapszula

A TENDOACTIVE  étrend-kiegészítő kapszula fő összetevői a mukopoliszacharid, I.típusú hidrolizált kollagén, C-vitamin és a mangán.

 

Az emberi szervezet és végtagjainak sokrétű mozgását az ízületeink teszik lehetővé. Ezek mozgásterjedelmét jelentős mértékben a tok, a szalag és az inak határozzák meg, melyeknek fő alkotója a kollagén.

 

A kollagén egy nagy teherbírású, rostos fehérje, amely  fontos alkotóeleme a csontoknak, porcoknak, ínaknak, szalagoknak, bőrnek és egyéb kötőszöveteknek is. A kollagén a szervezetünket összetartó rostos kötőszövet, mely erőt és rugalmasságot biztosít a test különböző szöveteinek és sejtjeinek. Az ízületek stabilitását, izületi szalagok és izületi tok rugalmasságát, ellenálló képességét, strapabíróságát biztosítja. Szinte elszakíthatatlanná teszi az inszalagokat is, amelyek az izmokat a csontokhoz rögzítik. A biológiai öregedése következtében csökken a szervezet kollagénmennyisége, a környezeti hatások (helytelen életmód, a nem megfelelő táplálkozás, az alkohol és egyéb élvezeti szerek) szennyeződések, a  szélsőséges időjárási viszonyok és külső stressz pedig tovább csökkentik a kollagén szintjét.

 

 

Vélemény írása

Megjegyzés: HTML nem engedélyezett!
    Rossz           Jó