Szállítási információk

Szállítás

Szállítási lehetőségek
Szállítási díjaink a vásárlás összértékének függvényében változnak.
20 000  Ft feletti vásárlás esetén ingyenes szállítást tudunk biztosítani!
Házhozszállítás belföldre MPL, futárszolgálattal a 
             0-20 000Ft  vásárlás esetén brutto 1190 Ft, 
             20 000 Ft- tól ingyenes
Posta Pontra szállítás: 
 0-20 000Ft  vásárlás esetén brutto 990 Ft, 
 20 000 Ft- tól ingyenes
Mol Pontra szállítás: 
 0-20 000Ft  vásárlás esetén brutto 990 Ft, 
 20 000 Ft- tól ingyenes
 
Postafiók címre nem szállítunk.
A szállítási és fizetés díjaink belföldre vonatkoznak.
Az MPL a küldeményt két alkalommal kísérli meg kézbesíteni a címzett részére. Amennyiben az első kézbesítési kísérlet nem vezetett eredményre, az MPL a küldemény érkezéséről és a kézbesítés megkísérléséről értesítőt hagy hátra. Ha a címzett telefonszáma feltüntetésre került a címiraton, az MPL egyeztet a második kézbesítési kísérlet helyéről és idejéről a címzettel. Az MPL a következő munkanapon ismét megkísérli a küldemény kézbesítését. A második kézbesítési kísérlet sikertelensége esetén az MPL a címhelyen ismételten értesítőt hagy, melyen feltünteti azt a postahelyet, illetve őrzési időt, ahol és ameddig a jogosult átveheti.
Kérjük házhoz szállításnál vagy postai átvételnél a csomag sértetlenségét a kézbesítő előtt szíveskedjék ellenőrizni! Ha sérülést lát, vetessen fel jegyzőkönyvet, s ne vegye át a csomagot. Utólagos reklamációt a csomag fizikai sérüléséről jegyzőkönyv nélkül nem áll módunkban elfogadni. 
Külföldre történő szállítás esetén nem egységesek a szállítási díjak, illetve utánvétre is csak korlátozottan van lehetőség, ezért csak egyedi megoldásokat tudunk kínálni, kérjük vegye fel a kapcsolatot ez ügyben velünk a info@vitalcafe.hu e-mail címen!