Szállítási információk

Szállítás és fizetés


Szállítási lehetőségek


Szállítási díjaink a vásárlás összértékének függvényében változnak.


25 000  Ft feletti vásárlás esetén ingyenes szállítást tudunk biztosítani!


Házhoz szállítás belföldre MPL vagy Express One futárszolgálattal a 


             0-25 000Ft  vásárlás esetén brutto 1090 Ft, 


             25 000 Ft- tól ingyenes


Posta Pontra szállítás: 


 0-25 000Ft  vásárlás esetén brutto 890 Ft, 


 25 000 Ft- tól ingyenes


Mol Pontra szállítás: 


 0-25 000Ft  vásárlás esetén brutto 890 Ft, 


 25 000 Ft- tól a szállítás ingyenes


 


Postafiók címre nem szállítunk.


A szállítási és fizetés díjaink belföldre vonatkoznak!


Az MPL és a Express One a küldeményt két alkalommal kísérli meg kézbesíteni a címzett részére. Amennyiben az első kézbesítési kísérlet nem vezetett eredményre, az MPL vagy a Express One a küldemény érkezéséről és a kézbesítés megkísérléséről értesítőt hagy hátra. Ha a címzett telefonszáma feltüntetésre került a címiraton, az MPL vagy a Express One egyeztet a második kézbesítési kísérlet helyéről és idejéről a címzettel. Az MPL vagy a Express One a következő munkanapon ismét megkísérli a küldemény kézbesítését. A második kézbesítési kísérlet sikertelensége esetén az MPL vagy a Express One a címhelyen ismételten értesítőt hagy, melyen feltünteti azt a postahelyet, illetve őrzési időt, ahol és ameddig a jogosult átveheti.


Kérjük házhoz szállításnál vagy postai átvételnél a csomag sértetlenségét a kézbesítő előtt szíveskedjék ellenőrizni! Ha sérülést lát, vetessen fel jegyzőkönyvet, s ne vegye át a csomagot. Utólagos reklamációt a csomag fizikai sérüléséről jegyzőkönyv nélkül nem áll módunkban elfogadni. 


Külföldre történő szállítás esetén nem egységesek a szállítási díjak, illetve utánvétre is csak korlátozottan van lehetőség, ezért csak egyedi megoldásokat tudunk kínálni, kérjük vegye fel a kapcsolatot ez ügyben velünk a info@vitalcafe.hu e-mail címen!


 


Fizetési módok és költségek


 


Vásárlása során kiválaszthatja, hogy melyik fizetési mód a legkedvezőbb és legmegfelelőbb az Ön számára.


1.      Készpénz: személyes átvételkor – készpénzes fizetésSzemélyes átvételkor készpénzzel fizetheti ki termékeit átvételi pontunkon. Amikor minden termék megérkezik, e-mailben értesítjük. Készpénzes fizetés esetén, a helyszínen kollégáink adják át Önnek a papír alapú számlát.


2.      Utánvét (kezelési díj: +199Ft): Házhoz, Posta vagy MOL pontra történő szállításkor


Abban az esetben, ha a megrendelt termék ellenértékét a csomag kézhezvételekor, kívánja kiegyenlíteni kézpénzben, a számlát a csomag tartalmazni fogja.


Ebben az esetben az utánvét kezelési költsége 199Ft


3.      Banki előre utalás vagy bakkártyás fizetési lehetőség:Kényelmes és biztonságos készpénz nélküli fizetési mód a banki átutalás, mely előre történik. Miután leadta megrendelését oldalunkon, kap egy automatikus e-mail üzenetet, melyben szerepel az összes adat az utaláshoz (számlaszámunk, számla végösszege stb.).


Miután átutalta az összeget és az beérkezett számlavezető bankunkhoz, visszaigazoljuk a befizetést. A termékeket a raktárunkba érkezésük után, a rendeléskor kiválasztott módon eljuttatjuk Önhöz vagy értesítjük a személyes átvétel lehetőségéről.


Amennyiben a tranzakció mégsem jön létre, az átutalt összeget haladéktalanul visszautaljuk számlájára.


Az átutalásra 3 munkanap áll rendelkezésére. Amennyiben 3 munkanapon belül nem utalja át az összeget, kénytelenek vagyunk törölni a megrendelését.


Kérjük banki utalásnál a közlemény rubrikába írja be a rendelésszámát, mely a rendelés visszaigazolásában talál meg.


Bankszámlaszám:
Erste Bank Magyarországi fióktelepe: 11600006-00000000-78241033


Előre utalás esetén az utánvét díja nem kerül felszámolásra, csak az esetleges szállítási díj, ha a futárral való kiszállítást választotta.


4.      Bankkártyás fizetés:


Az előre utalás mellett, a bakkártyás fizetési megoldásunk az amely a legegyszerűbb, leggyorsabb és költségtakarékosabb. Ebben az esetben, a rendelés megerősítése után a Barion bankkártyás fizetési rendszer oldalára irányítjuk, amelyen keresztül egyszerűen végrehajtható a kifizetés. 


5.      Összesített díjak