Gyerekcipők

Keresés finomítása

Minden szülő segíthet gyermekének a hibás funkciók kialakulásának megelőzésében, támasza lehet a szakembereknek. A lapos talp, a lábboltozat hiánya szinte népbetegség méreteit ölti. Ezzel a problémával találkozik a szülő, a pedagógus, testnevelő tanár és az orvos. A megoldást itt is mint sok más területen a megelőzés adhatja. Ennek megvalósítására tartós és tudatos együttműködéstől remélhetünk eredményt.  népbetegség méreteit ölti. Ezzel a problémával találkozik a szülő, a pedagógus, testnevelő tanár és az orvos. A megoldást itt is mint sok más területen a megelőzés adhatja. Ennek megvalósítására tartós és tudatos együttműködéstől remélhetünk eredményt. A megelőzés illetve a kezelés legfontosabb része a tornán kívül a megfelelő lábbeli viselése. A MEMO gyermek cipők egyedi tulajdonságai révén alkalmasak arra, hogy segítsék megteremteni az alapjait a kis gyermek lábak egész életen át tartó teherbíró képességének.

1. A diagnosztikai talp segít felhívni a szülők figyelmét a gyermekek lábfejlődésének figyelemmel kísérésére, a szakorvosi ellenőrzés szükségességére.
2. A lábbeli a gyerek aktuális adottságai alapján testre szabható: az alacsony szárú szabadabb bokamozgást enged, míg a magas szárú a bokát is tartja, a kétféle betét pedig további segítséget jelent, ha a sarokcsont/bokacsont helyzete vagy a hosszanti boltozat korrekcióra szorul.
3. A rendkívül erős sarokkéreg a belső oldalon egyedülálló módon hosszan előre van vezetve, megakadályozva a bokacsont bedőlését. Minden cipő belülről bőrrel bélelt és párnázott a maximális kényelemért.
4. A cipő talpa rugalmas, támogatva a láb helyes gördítését.
5. A modellek divatosak és kiváló minőségűek, hogy a gyerekek szívesen és sokáig viseljék.