Gimnasztikai labda Gymstick Premium 65 cm

Gimnasztikai labda Gymstick Premium 65 cm
Kattintson a további képekért!
  • 20.790Ft
+
-Címkék: gimnasztikai labda gymstick premium 65 cm, 202900151, gymstick, aktivsport szinkton, gimnasztika labdak, fitness labda


A Gymstick Finnország vezető fitnesz márkája. A Gymstick termékei között egyaránt találni otthoni, de profi felhasználásra is alkalmas eszközöket. A Gymsticknél a folyamatos fejlesztésen van a hangsúly, hogy olyan terméket állítsanak elő, mellyel öröm a mozgás, a sport.
A finn gyártó nagy hangsúlyt fektet a vásárlói elégedettségre, melynek a garanciája a minőség.

Élettartam, megbízhatóság, biztonság és teljesítmény. Ezekkel a szavakkal lehet a legjobban jellemezni a Gymstick Premium fitneszlabdáját. Kifejezetten professzionális és magas minőségű edzésekre tervezték. Egyedülálló, speciális gyártási folyamattal készül. Csomagolás előtt minden egyes labdát felfújnak és ellenőriznek, ezzel is kiszűrve a gyengébb teljesítményt. Az SGS független tesztelése során kimutatták, a  12.000 alkalommal 200 kg-al felfújt fitneszlabda semmilyen károsodást nem mutatott.

A labda 350 kg-os BBR (Burst Resistance Rating) mellett, 1000 kg-os statikus terheléssel tesztelt. Olyan magas színvonalú nyúlás és deformációval szembeni ellenállással rendelkezik, amilyet csak a piac legmagasabb szintű labdái birtokolnak.

A gimnasztikai labda erős, latex, ftalát és BPA mentes anyagból készült, amely tökéletes választás a változatos edzések bevezetéséhez mint pl. különféle tornagyakorlatokhoz, törzsizom erősítéséhez és a helyes testtartás helyreállításához. Alkalmas relaxációs és rehabilitációs gyakorlatokhoz is. 

A gimnasztikai labda kapható 55 cm, 65 cm és 75 cm-es méretben.

Technikai adatok:
 - Maximum teherbírás: 350 kg
 - Szín: fekete
 - Súly: 1,36 kg
 - Csomagolt méret: 17,5x45x4 cm
 - Méret: 65 cm

Vélemény írása

Megjegyzés: HTML nem engedélyezett!
    Rossz           Jó