Trambulin

Keresés finomítása

A trambulin a jó idő egyik elengedhetetlen kelléke, gyermekek és felnőttek egyaránt ugrálhatnak a kertben trambulinjukon.

Észre sem vennék, hogy a trambulinon való ugrálás, fejleszti az állóképességünket, növeli az egyensúly érzék fejlődést, ami a gyerekeknél fontos szempont.

Ugrálás közben a test összes sejtje egy időben használja fel az energiát, így gyorsabban égethetjük el vele a kalóriákat is.

A test legkülönbözőbb területeit mozgatja meg, miközben építjük az izomzatunkat is. 

A trambulin kiválasztásnál vegyük számba, a használók magasságát, testsúlyát és életkorát is.

Több személy általi használatnál a kiszámíthatatlan ugrások miatt fokozott az egymásra esés- és balesetveszély is, ezért a gyártók a trambulin használatát egy ember részére engedélyezik.

6 éves kor felett már nem ajánlott a kisebb trambulinok használata, ilyenkor már érdemesebb 244 cm-est, vagy nagyobb trambulint választani, melyet még több éven keresztül tudunk használni.

Ha benti felhasználásra keresünk trambulint, akkor a kis trambulinok között válogathatunk, melyek 96 cm-től kezdődnek. 

A rendszeres használat és az UV-sugárzás roncsoló hatása miatt a trambulin károsodna, akkor a terméket újjá varázsolhatod. Érdemes minden évben ellenőrizni használat előtt az alkatrészeket. 

Ha valamilyen okból a védőháló vagy a rugóvédő károsodott, akkor azt érdemes azonnal lecserélni, hogy a további használat balesetmenetes legyen. 

Fordíts különös figyelmet az alkatrészek minőségére

Amikor trambulinalkatrészt vásárolsz, fordíts különös figyelmet arra, hogy ellenőrizhető forrásból, jó minőségű alkatrészeket szerezz be. Egy típusú trambulinhoz érdemes, ugyan olyan márkájú alkatrészt beszerezni. 

Ajánljuk, hogy olyan trambulint vásárolj, aminek hosszú távon biztosítják az alkatrész utánpótlását pl. Spartan, Jumping, mert így ha bármilyen alkatrészt cserélni kellene egyszerűen és könnyen beszerezheted. 

Az alkatrészek, különösen a védőszivacs, a háló és az ugróvászon külön is megrendelhető honlapunkon keresztül.